Mă simt un tămăduitor al sufletului

„Arta este un eveniment astral a cărui cauză a fost uitată”  zice Rudolf Steiner.

Cu cât omul este mai ancorat în lumea materială cu atât  Arta lui se rezumă la un obiect  și nu la opera în sine care este nelimitată fiind un continuu.

Culorile sunt acţiuni ale luminii, acţiuni şi pasiuni. În acest sens, ele ne revelează natura luminii. Culorile şi lumina sunt fenomene.

Să meditezi, să spui o rugăciune, să te eliberezi de gânduri, de vise deșarte sau de nemilosul „trebuie”, fac parte din modul meu de a lucra. Îngerașii și-au făcut loc în viața mea de artist în urmă cu ceva ani chiar în perioada Crăciunului. Îl consider un mare Dar!

La începutul unei lucrări nu-mi fac planuri. Îl las să vină și să se lase „văzut”! Este un proces nu întotdeauna facil. O lucrare „specială”, curată și plină de Iubire, cere un efort mai mare. Anumite sunete și implicit anumite cuvinte îți ridică nivelul frecvenței facilitând astfel deschiderea subconștientului către un alt nivel al conștiinței și recepționarii mesajelor din Univers. Efortul de a intra și de a păstra starea de “insight” este susținut de cele mai multe ori de “Cuvintele de mântuire ale părintelui Arsenie Boca”.

„Comenzile” sau mai bine zis lucrările dedicate unor anumite persoane sau unui loc, nu pot fi materializate “comandate”/controlate. Aceste lucrări sunt speciale pentru că oameni speciali simt nevoia să fie înconjurați de Ingeri și în planul material. Îngerilor nu le pot „comanda” să se arate când și cum vreau eu. Ei se lasă văzuți din iubire!

A “comanda” este egalul îngrădirii. Uneori limitarea poate fi atât de aproape încât să te simți claustrophobic și să încerci să scapi fugind cât te țin puterile. În acel moment apare lucrarea ce o fac pentru mine. Această lucrare implică un efort mult mai mare decât atunci când lucrez la un tablou “necomandat”. Acest punct implică multă răbdare, tact, înțelegere, empatie, milă, iertare …

Fiecare are momentul lui de acceptare a noului. Mulți își doresc să primească ceva special, dar nu mereu sunt pregătiți pentru a cuprinde tot ceea ce vine din dorința lor.

Ne rugăm și medităm din necesitatea sufletească de evoluție. Când sunt în stare de meditație, bula în care mă aflu devine atemporală. Chiar dacă sunt în contact permanent cu realitatea în care mă aflu: spațiul, ziua și ora , conjunctura, atmosfera …  acele momente îmi dezvaluie o lume întreagă. În timpul meditației nu le cer Îngerilor să vină, ci mă las în voia lor, ca prin mine să transmită celorlalți acele informații necerare celor ce intră în contact cu lucrarea.

Mulțumirea și recunoștința le dăruiesc în fiecare moment Bunului Dumnezeu și tuturor Îngerilor care se dăruiesc pe ei pentru binele și iubirea celorlalți. Prin lucrarea mea de artist sunt un canal prin care se materializează mesaje de care oamenii au nevoie pentru a-și decoda răspunsurile neobservate.

Totul se leagă: nevoia, întrebarea, întâlnirea, lucrarea, dorința, puterea de achiziție, conexiunea, timpul de lucru, bucuria de a primi tot ceea ce li se oferă.

O lucrare fără Dar și dăruire este ca un trup fără suflet, fără viață. Cu cât amprenta asupra unei lucrări este mai mare, mai frumoasă, mai plină de iubire și închinare, cu atât mai mult își atinge scopul de ridicare a frecvenței, de conștientizare și nevoie de iubire.

Ceea ce simți și gândești devin calități ale lucrării.

O parte dintre artiști lucrează majoritar din ceea ce gândesc, plecând de la un impuls emoțional – fie el negativ, fie pozitiv. Cealaltă parte dintre artiști sunt canale prin care informația se primește, se materializează și se împărtășește către ceilalți. Zilnic există o preocupare față de experiențele comune omenirii, de aceea uneori este nevoie de o meditație “la comandă”. În timpul meditației sosesc informații din mediul nevăzut. Pentru că sunt o persoană cu calități vizuale  mai evidente față de celelalte 4 simțuri, informațiile sosesc pe cale vizuală sub diverse forme și culori.

Alteori informația sosește și fără o meditație definită. Pur și simplu ești deschis față de ceea ce vine când este necesar să vină.

Astfel în diverse momente sosesc viziuni cu Îngeri care au diverse atitudini ale aripilor, culori diferite. Toți se roagă!

Uneori simt nevoia să studiez informațiile primite: culorile, tipul de floare, de animal, linia, forma aripilor…  Cu cât provocarea este mai mare, cu atât conștientizările și învățăturile sunt mai multe și  mai prețioase.

Prin arta ce o fac mă simt un tămăduitor al sufletului.